banner

Bakan Avcı: SBS hafta sonu yapılacak




Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, hafta sonu SBS'nin yapılacağını bildiridi.

İstanbul’da başlayan ve ardından Türkiye’nin bir çok ilinde devam eden Gezi Parkı eylemleri nedeniyle gündeme gelen Seviye Belirleme Sınavı’nın (SBS) ertelenmesi ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı açıklama yaptı.

Avcı, TBMM'de bir gazetecinin, "Taksim Gezi Parkı'nda başlayan ve daha sonra yayılan eylemler nedeniyle hafta sonu yapılacak SBS'nin iptali söz konusu mu?" sorusuna "SBS hafta sonu yapılacak" dedi.

 Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) girecek adaylar sınav yerlerini Milli Eğitim Bakanlığı'nın http://www.meb.gov.tr veya http://oges.meb.gov.tr internet adresinden öğrenebilecek.

SBS sonuçları 12 Temmuz'da açıklanacak

Özel okullara kayıtlar 12 Ağustos'ta başlayacak

Özel okullarla ilgili detaylı bilgi için Tıklayın

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.