banner

Artvin, Ardahan, Erzurum ve Rize’de kar tatili olacak mı? (3-4 Kasım 2014)




Meteorolojiden Artvin, Ardahan ve Erzurum'un kuzey ilçeleri ile Rize için "kar yağışı" uyarısı yapıldı. Peki bu illerde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilecek mi?

Türkiye’de soğuk ve kar yağışlı hava etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji, Artvin, Ardahan ve Erzurum'un kuzey ilçeleri ile Rize'nin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı beklendiğini ve kar yağışı nedeniyle sürücü ve yayaların dikkatli olması uyarısında bulundu. Bu il ve ilçelerde okullar tatil edilecek mi? Kar tatili ile ilgili bilindiği gibi resmi açıklamaları valilikler yapıyor. Eğer bu il ve ilçelerde kar yağışı yoğun bir şekilde devam ederse valiliklerin yapacağı açıklamalara dikkat etmemiz gerekiyor. Valilikler kar tatili açıklaması yaptığı anda buradan en son haberleri sizlerle paylaşacağız bizi Twitter’dan takip edebilirsiniz Twitter adresimiz;

https://twitter.com/egitimtercihi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Rize ve Artvin kıyılarında yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak beklendiği belirtildi.

Artvin, Ardahan ve Erzurum'un kuzey ilçeleri ile Rize'nin yüksekleri için yoğun kar yağışı tahmininde bulunulan açıklamada, yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Artvin'de kar yağışı nedeniyle 49 köy yolu ulaşıma kapandı

Kentte dün akşam etkili olan kar yağışı sonucu Ardanuç'ta 13, Arhavi'de 4, Şavşat'ta 24, Murgul'da 2 ve Borçka'da 6 olmak üzere 49 köyle ulaşım sağlanamıyor.

İl Özel İdaresi ekipleri, söz konusu yollarının ulaşıma açılması için çalışma yürütüyor.

Öte yandan il merkezinde kar kalınlığı yer yer 20 santimetreye ulaştı. Artvin Belediyesi ekipleri, iş makineleriyle yolları kardan temizliyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.