banner

700 liseli Guinness’e girmek için dans etti




Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna'da, Guinness rekorlar kitabına girebilmek için düzenlenen ''mezuniyet töreni 2012'' adlı etkinlik kapsamında yaklaşık 700 liseli dans etti.

700 liseli dans ettiGuinness rekorlar kitabına en fazla öğrencinin katılımıyla ''uyumlu dans'' kategorisine girmek için Avrupa'nın 10 ülkesinde, çeşitli okullarca organize edilen ''mezuniyet töreni 2012'' adlı etkinlik, bugün 70 şehirde, 30 bine yakın öğrencinin katılımıyla yapıldı.

Bosna-Hersek'te de başkent Saraybosna başta olmak üzere Mostar, Tuzla, Zenica, Bosanska Gradişka, Travnik, Cazin ve Bihaç kentlerinde söz konusu etkinlik kapsamında lise son sınıfa giden öğrenciler dans gösterisi yaptı.

Başkent Saraybosna'nın merkezinde bulunan Çocuklar Parkı'nda toplanan 700 genç, Johann Strauss'un "Fledermauss-Quadrille" eseri eşliğinde 6 dakika boyunca dans ederek, diğer ülkelerdeki arkadaşlarıyla aynı etkinliğe katıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.