banner

Okyanus Kolejleri ELT semineri düzenledi




Okyanus Kolejleri, İngilizce eğitiminde önemli yer tutan ELT semineri’nin ikincisini düzenledi.

Okyanus Kolejleri ELT semineri düzenlediEğitim, Sosyal Sorumluluk, Öğrenci-Aile ilişkileri, Çevre ve Yardımlaşma gibi sayısız konuda her gün farklı projeler ve etkinlikler gerçekleştiren Okyanus Kolejleri, Türkiye genelinde İngilizce eğitimi konusunda da önemli projelere imza atıyor.

Okyanus Kolejleri İngilizce Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve bu yıl 2.'si gerçekleştirilen ELT (English Language Teaching) Semineri, Türkiye genelindeki İngilizce öğretmen ve öğrencilerini bir araya getirdi.

Yabancı dil öğretiminde en önemli faktörlerden biri olan "iletişim" üzerine düzenlenen "The Art of Communication in ELT" (İngilizce Öğretiminde İletişim Sanatı) başlıklı seminere, İstanbul genelinden ve çevre illerden yaklaşık 400 İngilizce öğretmeni katıldı.

Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Nazım Boduroğlu’nun ve Yabancı Diller Koordinatörü Yeltuğ Akyıldız’ın konuşmaları ile başlayan seminer, Kathleen Shirley Nuttall, Patrick Shortt ve Teresa Doğuelli gibi alanında uzman kişilerin vermiş oldukları eğitim seminerleriyle devam etti. Farklı görüşlerin ortaya konulduğu seminerde, İngilizce eğitimi ve öğretimi konusunda ki detaylar masaya yatırıldı. Katılımcılar gün boyunca almış oldukları eğitimin yanı sıra faydalı ve keyifli saatler geçirdiler.

Her yıl farklı konularla İngilizce öğretmenlerinin eğitimine destek vermeye devam eden Okyanus Kolejleri, önümüzdeki yıl 3.’sünü düzenlemeyi planladığı seminer hazırlıklarına aynı heyecanla şimdiden başladı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.