banner

Özel Rota Koleji: Adımızı finale yazdırmak istiyoruz




Özel Rota Koleji 2013 -2014 Eğitim-Öğretim yılına hızlı girdi. Spordan bilimsel çalışmalara sosyal ve çevre etkinliklerine kadar pek çok konuda deneyimli eğitim kadrosu ve teknik alt yapısıyla göz kamaştırıcı başarılara imza atan Rota Koleji öğrencileri yeni hedeflere doğru yol alıyor.

Özgün öğretim ve genişletilmiş eğitim ortamı, araştırmaya ve sorgulamaya dayanan, yenilikçi, yaratıcı öğretim yaklaşımlarıyla öğrencilerin düşünsel ve üretken güçlerini tam anlamıyla kullanan, hayat boyu öğrenmenin önemine inanan, motivasyonu yüksek bireyler olarak gelişimlerini sağlamak vizyonuyla yola çıkan Rota Eğitim Kurumları; 9 Şubat 2011 tarihinden bugüne kadar geçen süreçte, ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan bilimsel proje, kültür, sanat ve spor yarışmalarında elde ettiği pek çok başarı ile doğru rotada emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

BAŞARILARIMIZ BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEK

Öte yandan bilimsel ve sosyal çalışmalarda da iddiasını her zaman ortaya koyan Rota Koleji sadece kendi bünyesindeki öğrencilere değil hazırladığı ulusal etkinliklerle tüm ülke gençliğinin gelişimine katkı sağlıyor. “Gençlerimizin ve çocuklarımızın yarınlara en iyi şekilde hazırlanıp eğitim görmeleri vazgeçilmez hedeflerimizdendir” diyen Rota Koleji Genel Müdür –Kurucu Temsilcisi Kadir Açıkbaşlar yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Rota Koleji olarak üstlendiğimiz misyonu ödünsüz yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu amaçla eğitim kurumu olarak sadece eğitmen kadrolarına değil teknik alt yapı ve proje geliştiren yapısal değişimlere büyük önem vermekteyiz. Spordan bilime çevre sorunlarından sosyal sorunlara kadar her alanda etkinlik düzenleyip kalıcı bilinç düzeyi sağlamayı birinci görev olarak görüyoruz.” Kadir Açıkbaşlar, Rota Koleji’nin bölgesel, ulusal ve uluslararası etkinlik ve yarışmalarda gurur verici sonuçlar elde ettiğini ve bu başarılarını sürdürmesi konusunda inancının tam olduğunu söyledi.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 3-4 Ocak 2014 tarihinde Çanakkale Anafartalar Yüzme Havuzunda gerçekleşen Türkiye Açık Su Şampiyonası 15-16 yaş grubu 7,5 km yüzme yarışında Türkiye 2.’liğini Doğancan Kadıoğlu kazandı. Rota Koleji Spor Kulübü yüzme takımı öğrencisi olan Kadıoğlu yarı finale hak kazanırken gözünü Türkiye Şampiyonluğuna dikti.

ADIMIZI FİNALE YAZDIRMAK İSTİYORUZ

Rota Koleji Spor Kulübü başta voleybol olmak üzere hemen tüm branşlarda madalya toplamaya devam ediyor. Rota Ortaokul Bayan Voleybol Takımı, İzmir Gaziemir’de düzenlenen 81 okulun katıldığı okullar arası voleybol müsabakalarında Klasman grubu, Play off grubu ve çeyrek final gruplarında hiç set vermeden yarı final grubuna yükseldi. 08.01.2014 tarihinde B grubu yarı final ilk maçında rakibi Yusuf Uz Ortaokulu’nu set vermeden 3-0 yenerek iyi bir başlangıç yapan Rota Ortaokul Bayan Voleybol Takımı, yarı final grubundan da birinci çıkarak final grubunda İzmir’de 4 okul arasına adını yazdırmak istiyor.

Meltem Aksoy antrenörlüğündeki Rota Ortaokul Bayan Voleybol Takımı’nda mücadele eden ve başarıya imza atan sporcuların isimleri şöyle: Kaptan Sercan Portal, Hazal Güngör, Buse Kocakaya, Aylin Yalaz, Bahar Özkaçar, Eda Duru, Cansu Yavuz, Yeşim Aktan, Doğa Karaman, Sinem Akalan ve İrem Zeynep Coşar.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.