banner

Mektebim Okulları ödüllü tanışma sınavı yapacak




Mektebim Okulları ödüllü tanışma sınavı 15 Mart 2014 tarihinde yapılacak.

Mektebim Okulları ödüllü tanışma sınavı düzenleyecek. 15 Mart’ta yapılacak sınavda adaylara 3. sınıflar için Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, ,4., 5., 6., 7. sınıflar için ise Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgisi, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi  branşlarını kapsayacak. Öğrencilere bulundukları sınıfın müfredatından 1.dönem sonuna kadar sorumlu oldukları ve bir yıl önceki sınıfa ait konulardan sorular yöneltilecek. Mektebim Okulları zümre öğretmenlerinden oluşan komisyon tarafından hazırlanan sorular çoktan seçmeli olacak ve sınav uygulamasında yanlış cevaplar doğru cevapları götürmeyecek. Soru kitapçıkları sınav sonunda öğrencilere verilecek.

Detaylı bilgi için aşağıdaki linki Tıklayın

http://www.mektebimokullari.com/ 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.