banner

5 Yıldız Eğitim Kurumları yeni dönemde de büyümeyi sürdürecek




Türkiye’nin yenilikçi ve prestijli yayınevlerinin bilgi, beceri ve tecrübesine sahip öğretmenleri ile kurulan 5 Yıldız Eğitim Kurumları, yeni eğitim – öğretim döneminde de doğru eğitim yatırımcılarıylabüyüme stratejisi doğrultusunda daha fazla öğrenciyi nitelikli eğitimle buluşturmayı planlıyor.

5_yildiz_temmuz_20232022 - 2023 eğitim öğretim dönemine Türkiye genelinde 10 ilde 13 kurum ile öğrencilere hizmet vermeye başlayan 5 Yıldız Eğitim Kurumları; planlı ve nitelikli büyüme stratejisi doğrultusunda, doğru ve nitelikli eğitim yatırımcılarıyla bir araya gelerek şube sayısını 30’a, bulunduğu il sayısını ise 18’e çıkardı. Tüm şubelerine yayın, deneme ve bursluluk sınavları, akıllı soru bankaları ve dijital platformu Derslig gibi hizmetlerini eksiksiz sağlayan eğitim kurumları, başarının en başında disiplin olduğu inancıyla kurumsal standardın korunmasına yönelik denetlemelerini ve çalışmalarını tamamlayarak çalışmalarını sürdürüyor.
Tüm şubelerin yöneticilileri ile ikili ilişkileri kesintisiz sürdüren ve her ihtiyaç anında yanlarında olmaya çalışan 5 Yıldız Eğitim Kurumları, her öğrenci ve veliye en iyi hizmeti vererek bu eğitim - öğretim sezonunu başarılı bir şekilde tamamlayarak yeni dönem için hazırlıklarına da hız kesmeden başladı.

HEDEF; MAKSİMUM BAŞARIYA ULAŞABİLMEK
Birbirine yakın konumda çok fazla şubeye sahip olmaktan ziyade, şube kurucularına kendi bölgelerinde daha rahat ve avantajlı çalışmalar yapmasını sağlama stratejisi ile ilerleyen 5 Yıldız, önümüzdeki yıl yine kontrollü büyüyerek şube sayısını 60 ile sınırlamayı hedefliyor. Verdiği hizmet kalitesinin tam ve sürdürülebilir olmasını dikkate alarak büyüme stratejisini belirleyen eğitim kurumları, şubelerinin hizmet kalitesini yükseltmesi için maksimum hassasiyetle düşünüyor ve buna uygun uygulamalar gerçekleştiriyor.
Kurucuların en büyük gider kalemlerinden biri olan yayın masraflarını, bağlı bulunduğu Hız Şirketler Grubunun köklü eğitim ve yayıncılık geçmişinden aldığı güçle sektörün dinamiklerini de dikkate alarak minimuma çekiyor ve şubelerinin rahat bir nefes almalarını sağlıyor. Ayrıca yıl içinde sosyal medya ve ulusal yayın organlarında yaptığı reklam çalışmaları ile de şubelerin kayıt çalışmalarına katkı sağlıyor.

SINAV BAŞARISI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM FIRSATLARI
Türkiye genelindeki 13 şubesinden toplam 932 öğrencinin girdiği LGS sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan başarısı gösteren 2 öğrenci çıkaran 5 Yıldız, bu başarıyı doğru rehberlik ile nitelikli okul yerleştirmelerinde taçlandırmak için yoğun bir rehberlik çalışması yapmaya da devam ediyor. Şubelerinin tamamında LGS tercihleri için rehberlik görüşmeleri hizmeti veren eğitim kurumları, danışmanlığı sadece kendi öğrencileri ile sınırlamayıp kurs merkezlerine kayıtlı olmayan öğrencilere de bu hizmetten randevu alarak faydalanabilme imkânı veriyor. Ayrıca LGS’de belli bir yüzdelik dilime giren öğrencilere de tüm şubelerinde burs olanakları sağlıyor. YKS tercih sürecinde de tıpkı LGS süreçlerinde olduğu gibi aynı şekilde rehberlik hizmetini uyguluyor.

İLK KURUCU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Geçtiğimiz günlerde ilk kurucu toplantısını gerçekleştiren 5Yıldız Eğitim Kurumları, 18 şehirdeki 30 şubede ortaokul ve lise grubunda eğitim gören öğrencileri nitelikli eğitimle buluşturan ve sınavlara hazırlıkta onlara yol gösteren şubelerin kurucuları ile Hız Şirketler Grubunun yeni yatırımı olan Ankara Resun Hotel’de bir araya geldi. Yeni nesil eğitim olanakları ile öğrencilere hep bir adım önde olacakları fırsatları sunmak konusunda da eğitimcilerin birbirine ilham verdiği keyifli toplantılarda, kurumun bugüne dek; “Doğru Yönü Yıldızlar Gösterir” misyonundan hareketle yaptığı gibi önümüzdeki dönemde de geleceğin eğitim anlayışını bugünden yakalamaya devam etmek üzere çalışmalarını sürdüreceği kaydedildi.

HER KOŞULDA ÖĞRENCİLERİN YANINDA
Eğitimin her koşulda devam etmesi gerektiğinden yola çıkarak toplumsal olaylarda da sorumlulukla ilerleyen 5 Yıldız, geçtiğimiz şubat ayında gerçekleşen ve ülkemizi derinden yaralayan deprem felaketinden sonra gündemi yakından takip ederek şubelerine değişen müfredata uygun yayın desteği ve akademik planlama konularında hızlı bir aksiyon alarak destek verdi. Ayrıca depremden etkilenen öğrencilere, sayı ve sınır şartı koymadan tüm şubelerinde ücretsiz eğitim ve yayın desteği sağladı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.