banner

Liseliler ‘yıldız’ını seçti




İstanbul Maltepe Üniversitesi  “O Yıldız Sensin Liselerarası Pop Müzik Yarışması” sonuçlandı.

o yıldız sensinFinalde 8 okul yarıştı ve birinciliği Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi aldı. Pop müziğin kalbinin attığı yarışmada ikinci Oğuz Canpolat Lisesi, üçüncü ise Avcılar Ticaret Meslek Lisesi oldu.   Birinci olan grup profesyonel müzik stüdyolarında bir single albüm çıkarma şansını yakaladı.

 “O Yıldız Sensin Liselerarası Pop Müzik Yarışması” ile bu defa pop müziğin kalbi İstanbul Maltepe Üniversitesi’nde attı. Maltepe Üniversitesi,  geçtiğimiz ay 2.’sini gerçekleştirdiği Liselerarası Rock Müzik Yarışması “Rock’n Purple” ın ardından, 16-27 Nisan 2012 tarihleri arasında, yine liseli müzik tutkunu öğrenciler için bu kez pop müzik yarışması düzenlendi. 

İstanbul’da 50’ye yakın lisenin katıldığı yarışmada öğrencilerin performanslarını müzik otoritelerinden oluşan bir jüri değerlendirdi.  Öğrencilerin sahne performanslarını Yeliz, Burhan Şeşen gibi ünlü müzisyenler karşısında sergilediği yarışmanın finali bugün gerçekleşti. 8 okulun kaldığı finalde birinci Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi, ikinci Oğuz Canpolat Lisesi, üçüncü ise Avcılar Ticaret Meslek Lisesi oldu.  

Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi’ne ödülünü Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Yılmaz verdi. Oğuz Canpolat Lisesi’nin ödülünü Maltepe Üniversitesi Genel Sekreteri Vedat Çakırca, Avcılar Ticaret Meslek Lisesi ise ödülünü Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Özen’den aldı.

Profesyonel Bir Single Albüm İmkanı…

İstanbul Maltepe Üniversitesi Kültür Merkezi Dr. Reşit Galip Salonu’nda gerçekleştirilen “O Yıldız Sensin” Liselerarası Pop Müzik Grupları Yarışması”nda birinci olan grup profesyonel müzik stüdyolarında bir single albüm çıkarma şansını yakaladı.

Kariyere ilk adım…

Gençlerin yeteneklerini keşfedip geliştirmesini ve kariyerlerinde atacakları ilk adımda yanlarında olan Maltepe Üniversitesi, eğitimin olmazsa olmazı olarak gördüğü sosyal ve kültürel etkinliklere devam ediyor. Üretim içinde eğitim felsefesinden hareketle liselerin kendilerini ifade edecekleri alanlar yaratıyor https://edmedicom.com.Kurulduğu günden bu güne seçkin ve deneyimli akademik ve idari kadrosuyla birlikte, öğrencilerine verdiği önem ve eğitime verdiği değerle farklı bir anlayış benimseyen İstanbul Maltepe Üniversitesi, “O Yıldız Sensin” yarışmasını da tıpkı Rock’n Purple Liselerarası Rock Müzik Yarışması” gibi gelenekselleştirmeyi amaçlıyor. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.