banner

Sertab ‘eğitim’ için söyleyecek




Sertab Erener  ‘Eğitimde Fırsat Eşitliği’ için konser verecek. Sertap Erener, Darüşşafaka’nın düzenlediği bir etkinlikte kimsesiz ve maddi durumu yetersiz çocukların eğitimi yararına konser verecek

Annesi veya babası vefat etmiş, maddi durumu yetersiz, yetenekli çocuklarımıza eğitimle yeni bir hayat armağan eden Darüşşafaka'nın misyonuna bir destek de Türk pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener'den geldi. Sanatçı, 23 Kasım 2012 Cuma günü TİM Show Center'da 150. yılını kutlamaya hazırlanan Darüşşafaka yararına konser verecek.

2008 yılında Sezen Aksu ile başlayan, Ferhat Göçer, Kenan Doğulu ve Funda Arar ile devam eden Darüşşafaka yararına konser geleneğinin bu yılki temsilcisi olan Sertab Erener, şarkılarını "eğitimde fırsat eşitliği" için söyleyecek.

Konserin biletleri, Biletix'te üç farklı fiyat kategorisinde satışa sunulurken, Darüşşafaka'ya daha çok katkı sağlamak isteyen Sertab Erener hayranları, 250 TL'lik bağış karşılığı sınırlı sayıdaki teberrulu biletlerden de alabilir.

Her çocuğun kaliteli bir eğitimi hak ettiğine inananları buluşturacak konserin tüm geliri, Türkiye'nin dört bir köşesinden sınavla seçilen ve Darüşşafaka'da okuyan 1.000'e yakın öğrencinin eğitim, beslenme, giyim, barınma, sağlık gibi giderlerinin karşılanmasında kullanılacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.