banner

Sözleşmeli subay ve astsubay başvuruları başladı




Kara Kuvvetleri Komutanlığı, fakülte ve yüksekokul mezunlarından sınavla muvazzaf-sözleşmeli subay ve astsubay alacak. Başvurular 23 Şubat'ta sona erecek.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, muvazzaf - sözleşmeli subay ve astsubay alacak.

Komutanlığın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın ihtiyacını karşılamak amacıyla fakülte ve yüksekokul mezunlarından sınavla piyade, tank, topçu, hava savunma, istihkam, muhabere, ulaştırma, maliye, personel ikmal, kara havacılık ve bakım sınıflarında istihdam etmek üzere muvazzaf astsubay alımı gerçekleştirilecek.

Piyade, tank, topçu, hava savunma, istihkam, muhabere, ulaştırma, ikmal, bakım, bakım/mühimmat, personel ve maliye sınıflarında ise muvazzaf sözleşmeli subay alımı yapılacak.

Adaylar, 23 Şubat'a kadar komutanlığın internet sitesinden başvurabilecek.

Adayların en az 164 santimetre boyunda olmaları gerekiyor. Belirlenen sınıf ve branşlar ile başvuru koşulları hakkında detaylı bilgiye, internetten "www.kkk.tsk.tr" adresinden öğrenilebilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.