banner

Öğretmenin sınırı bu mu olmalı?




Özgür Bolat, Hürriyet Gazetesi’ndeki köşesinde ÖRAV’a sahip çıktı ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya çağrıda bulundu.

Özgür Bolat, Hürriyet Gazetesi’ndeki bugünkü köşesinde Öğretmen Akademisi Vakfı’na (ÖRAV) destek çıktı. Gezi Parkı eylemleri sırasında Garanti Bankası Genel Müdürü Ergün Özen’in “Ben de çapulcuyum” demesinden sonra bazı basın kuruluşlarında çıkan haberler sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı’nın hiçbir gerekçe göstermeden Garanti Bankası sponsorluğunda eğitim alanında hizmet veren ÖRAV’la çalışmalarını durdurması eğitim camiasından büyük tepki toplamıştı. Eğitimciler sosyal medya üzerinden de ÖRAV’a destek olmuş ve Milli Eğitim Bakanlığı’na çağrıda bulunmuştu. Özgür Bolat ÖRAV’la ilgili Bakan Avcı’ya çağrıda bulundu. İşte o yazı;

Özgür Bolat'ın yazısı için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.