banner

Aile ne öğretiyor, çocuk ne öğreniyor?




Özgür Bolat, Hürriyet Gazetesi’ndeki bugünkü köşesinde “Anne ve baba olmak aslında çocuğu değil, kendini yönetme sanatıdır” diye yazdı. Bolat, “Aile ne öğretiyor, çocuk ne öğreniyor?” adlı yazısında bu konuya değindi.

Özgür Bolat, Hürriyet Gazetesi’ndeki bugünkü köşesinde “Aile ne öğretiyor, çocuk ne öğreniyor?” başlıklı yazısında aslında çocukların annelerin ve babaların öğretmek istediklerinden farklı şeyler öğrendiğini çünkü velilerin çoğu zaman öğretmek istediği davranışların tam tersini kendilerinin yaptığını çocuğun da söylemlerden değil, bu davranışlardan öğrendiğini belirtti.

Bolat, “Onun için anne ve baba olmak aslında çocuğu değil, kendini yönetme sanatıdır” diye yazdı.

Özgür Bolat’ın yazısını okumak için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.