banner

Hakkari Üniversitesi rektörlük binasına saldırı




Hakkari Üniversitesi rektörlük binasına yüzü maskeli kişilerce saldırı düzenlendi.

Hakkari Üniversitesi rektörlük binasına saldırıAlınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Çevre Yolu üzerindeki rektörlük binası önünde bir araya gelen yüzü maskeli bir grup, rektörlüğe taş, sopa ve molotofkokteyli ile saldırdı.

Atılan molotofkokteylilerden dolayı binanın giriş kısmında yangın çıktı. Camları kırarak binaya zarar veren grup, duvarlara "fuhuşa hayır" ve terör örgütünü simgeleyen sloganlar yazdı.

Polisin olay yerine gelmesiyle eylemciler ara sokaklara dağılırken, itfaiye ekibi de binada çıkan yangına müdahalede bulundu.

Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder de olay yerine gelerek rektörlük binasında yetkililerle görüştü.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.