banner

TUS, DUS ek yerleştirme ve YDUS yerleştirme sonuçları açıklandı




TUS, DUS ek yerleştirme ve YDUS yerleştirme sonuçları açıklandı

TUS, DUS ve YDUS sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın

11-16 Aralık 2013 tarihleri arasında alınan Tıpta Uzmanlık (TUS), Diş Hekimliğinde Uzmanlık (DUS) Eğitimi Giriş Sınavları ek yerleştirme tercih sonuçları ile Tıpta Yan Dal Uzmanlık (YDUS) yerleştirme tercih sonuçları açıklandı.

ÖSYM’den yapılan açıklamada, yerleştirme sonuçlarının 18 Aralık 2013 tarihinde, saat 16.55'ten itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklandığı belirtildi.

TUS, DUS EK Yerleştirme sonuçları ile YDUS yerleştirme sonuçlarını adaylar belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.