banner

Öğrencilerin yediği yoğurda zehir koydu




Çin'de bir kadının 19 ilkokul öğrencisine zehirli yoğurt vererek zehirlediği bildirildi. Kadının, çocuklara dağıttığı yoğurda fare zehiri enjekte ettiği belirlendi.

Şinhua ajansının haberine göre, ülkenin orta kesimindeki Hunan eyaletinin Loudi şehrinde 34 yaşındaki bir kadın, ilkokul öğrencilerini zehirledi. Kadının akıl hastası olmasından şüphelenildiği kaydedildi.

Yetkililer, kadının yoğurtlara fare zehiri ve zararlı bitkileri yok eden bir tür ilaç olan "herbisit" enjekte ettiğini ve okuldan çıkan çocuklara dağıttığını itiraf ettiğini belirtti. 

Zehirlenen çocuklardan üçünün durumunun ağır olduğu ancak hiçbirinde hayati tehlike bulunmadığı kaydedildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.