banner

İki Bakanlık için alınan KPSS yerleştirme tercih sonuçları açıklandı




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın sözleşmeli pozisyonları için alınan KPSS yerleştirme tercihleri sonuçlandı. Adaylar KPSS yerleştirme tercih sonuçlarını ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilir.

KPSS yerleştirme sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sözleşmeli Pozisyonları için alınan KPSS yerleştirme tercihleri sonuçlandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme tercihi yapan 15 bin 664 adaydan 467’si yerleştirilirken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sözleşmeli Pozisyonları için tercih yapan 6 bin 797 adaydan 117’si belirtilen pozisyonlara yerleştirildi.

ÖSYM'den yapılan açıklama şöyle;

Yerleştirme sonuçları, 27 Aralık 2013 günü saat 16.00’dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler ekte verilmiştir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.