banner

AKP Milletvekili’nden büyük GAF!




AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar'ın ateist gençten kimseye fayda gelmeyeceğini savundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan UlupınarAK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çaycuma ilçesinde katıldığı cami açılışında tartışmalara neden olan sözler sarf etti.

AK Parti’li Ulupınar, şöyle konuştu: “Dindar bir nesilden kime zarar gelir? Vatana, memlekete, dinine, kendisine, ailesine faydası olur.

Ateist, dinsiz bir gençten hiç kimseye fayda gelmez. Kafamızı gözümüzü de yarsalar, bıçak da sallasalar, kurşun da atsalar bu hafta ‘4+4+4’ geçecek.”

AK Parti’li Özcan Ulupınar’ın bu sözlerine Eğitim-Sen’den tepki geldi. Eğitim-Sen Çaycuma Temsilciliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Toplumu dindarlar, dinsizler, ateistler diye kamplara ayrıştırmak ve sadece bir mezhebin, bir inancın sözcülüğünü yapmak, devletin ve devleti yönetenlerin görevi değildir” denildi.

(radikal)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.