banner

TUS ve DUS sınav sonuçları açıklandı Tıkla öğren




14 Eylül 2014 tarihinde yapılan 2014-TUS ve DUS Sonbahar Dönemi Sınavının sonuçları açıklandı. TUS ve DUS sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın

14 Eylül 2014 tarihinde yapılan 2014 Tıpta Uzmanlık (TUS) ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık (DUS) Sonbahar Dönemi Sınavlarının sonuçları açıklandı.

ÖSYM’den yapılan duyuruya göre, Adaylar, sınav sonuçlarını 25 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenilebilecek. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Adaylar, sınav sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere ve sınav sorularının %10'undan oluşturulan Temel Soru Kitapçıklarına aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecek.

Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.