banner

Yurtdışında staj fırsatı için son hafta!




Yurtdışında staj fırsatı için son hafta! EF Education First’ün uluslararası staj ödüllü yarışması Global Intern başvuruları 31 Mart’ta sona eriyor

Gençlere kariyerlerinin başında yurtdışı deneyimi kazanma şansı tanıyan EF Education First’ün uluslararası staj ödüllü yarışması Global Intern’de son haftaya girildi! Türkiye’den şimdilik 710 başvuru alan yarışma 31 Mart tarihine kadar www.ef.com.tr/globalintern adresinde devam ediyor.

Türkiye’nin de dahil olduğu yarışmaya, şimdiye kadar tüm dünyadan yapılan başvuru sayısı 32 bine ulaştı! Türkiye’de başvuranların dağılımı yüzde 46’sı erkek, yüzde 54’ü kız öğrencilerden oluşuyor. Şimdilik 710 başvuruyla yarışmaya en çok ilgi gösteren ülkeler arasında ilk 10’da yer alıyor. Yurtdışında staj yapmak isteyen tüm gençler için fırsat, 31 Mart 2013 tarihine kadar devam ediyor. Neden yurtdışında staj yapmak istediğini anlatan kendi çektiği videoyu www.ef.com.tr/globalintern adresine yükleyerek yarışan adaylar arasından yarışma sonucunda kazanan “Global Stajyer”, üç farklı ülkede staj fırsatı yakalayacak.

3 farklı ülkede staj!

Avrupa'nın en büyük öğrenci topluluğu Erasmus işbirliğiyle düzenlenen yarışmada kazanan stajyer, dünyanın iki lider seyahat organizasyonu Erasmus Öğrenci Birliği ve EF Education First ile 3 farklı ülkede çalışma fırsatı yakalayacak. Üç etaptan oluşan staj süresi boyunca kazanan şanslı yarışmacı, öncelikle Zürih İsviçre'deki EF merkez ofisinde 2 ay staj yapacak. Ardından dünya genelindeki 50 EF merkezi arasından seçeceği Tokyo, New York ya da Londra gibi şehirlerin de aralarında bulunduğu bir merkezde 1 ay boyunca staj yapacak. Son olarak Erasmus Student Network'un Belçika, Brüksel'deki merkez ofisinde 3 ay boyunca staj hakkı kazanacak olan şanslı yarışmacının uçak bileti, staj süresi boyunca seyahat masrafları ve konaklama giderleri EF tarafından karşılanacak. Seçilen stajyer aynı zamanda, aylık 1.000 dolar olmak üzere toplamda 6.000 dolarlık bir gelir de elde edecek.

Türkiye birincisine yurtiçi staj imkanı!

Yarışmanın ülkemizdeki etabının sponsorlarıysa Kariyer.net ve Youth Republic oldu. Yarışmaya ülkemizden katılarak Türk kullanıcılar arasında birinci seçilen yarışmacı, İstanbul, Gümüşsuyu’ndaki EF Education First Türkiye merkez ofisinde staj yapmaya hak kazanacak. Ülkemizde staj yapma imkanı kazanmak için global yarışmanın sonucundan bağımsız olarak ülke birincisi seçilmek yeterli sayılacak.

Daha fazla bilgi için: www.ef.com.tr/globalintern

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.