banner

Bakan Avcı: Eski bir öğrencimden şüpheleniyorum




Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Twitter ve Facebook’ta kendi adıyla hesap açıp binlerce takipçiye ulaşan kişilerin peşine düştü. Twitter'daki hesabın sahibi ile ilgili olarak ise, "Eski bir öğrencimden şüpheleniyorum" dedi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, kendisinin hiçbir sosyal medya hesabı bulunmadığını artık bu saatten sonra hesap açşam da kimseyi buna inandıramayacağını belirtti.

Avcı, TBMM’de bir grup gazeteciyle özel sohbetinde bilgisi dışında adına açılan twitter ve facebook hesaplarından yakındı. Bir gazetecinin “Bakanım güzel tweetler atıyorsunuz?” şeklinde takılması üzerine Avcı, “Ben tweet atmıyorum. Benim hiç hesabım yok. 15 tane sahte hesap açmışlar. Bir tanesi iyi gözüküyor fena değil ama. Ben bir eski öğrencimden şüpheleniyordum, çünkü o kıvraklıktaydı. Ama geldi bana ‘benden şüphelenebilirsiniz ama ben değilim’ dedi. Ama kim bilmiyorum gerçekten. Öğrenemedim ama izini sürüyorum” dedi. Avcı twitter hesabı açmayı düşünmediğini belirtirken, “Bu saatten sonra açsam kimi ikna ederim? 3 tane de facebook hesabı açmışlar onların da peşindeyim” dedi. Avcı bazı hesapların kendi üslubuna çok yakın olduğunu belirtirken, “Mutlaka öğrencilerimden biridir. Çünkü havayı biliyor, üslup yakınlığı var. Bulacağım onu” ifadelerini kullandı.

Biri çok hoşuma gitti

Avcı, “Başınıza dert açıyor mu” sorusunu ise, “Şu ana kadar dert olmadı ama güzel şeyler de çıkıyor. Benim karne dağıtımına ilişkin tweet çok hoşuma gitti. Velililere ‘karne dağıtımında çocuklarınıza kötü davranmayın, hepinizin ne mal olduğunuzu biliyorum, hepinizin karnelerinin Milli Eğitim’in arşivinden çıkarırım’ şeklindeki tweet. Merak etmiyor değilim. Çok zekice şeyler var” karşılığını verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milliyet

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.