banner

Kavram Kolejleri açılıyor




2014 yılında eğitim sektöründe 40. yılını kutlayacak olan Kavram Eğitim Kurumları, 40. yılında yeni atılımlarla sahne almaya hazırlanıyor.

Kavram Dershaneleri ile eğitim sektöründe uzun yıllardan bu yana hizmet veren, daha sonra ise Kavram Meslek Yüksekokulu’nu kuran Kavram Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Durmuş, Kavram Kolejleri’nin kuruluşu için harekete geçti.

İş dünyasından bazı isimlerle Kavram Kolejleri’nin kuruluşu için ortaklık kurduklarını belirten Bahattin Durmuş, Kars’ta bir okulu öğrencileriyle birlikte devraldıklarını, 2014’de ise İstanbul’da büyük bir kolej açacaklarını söyledi. Kavram Kolejleri’ni Türkiye’ye yaymayı planladıklarını ifade eden Durmuş, İstanbul’da açacakları kampüse 20 milyon TL’yi aşan yatırım yapacaklarını dile getirdi.  Gelecek yıl Kavram Eğitim Kurumları’nın 40. yılını kutlayacaklarını da açıklayan Durmuş, memleketi Kars’a 2 meslek okulu açacaklarını da sözlerine ekledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.