banner

1. Türkiye Öğretmenler Münazara Turnuvası şampiyonu belli oldu




1. Türkiye Öğretmenler Münazara Turnuvası Şampiyonunu belli oldu. Münazarayı, İzmir Özel Çakabey Lisesi kazandı.

Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği’nin münazara kültürünü ve eğitimini yaymak amacıyla 4 yıldır lise öğrencileri arasında düzenlediği Türkiye Münazara Ligi, bu yıl itibariyle öğretmenler arasında da başlatılarak 22-23 Haziran 2013 tarihlerinde Özel Ste. Pulcherie Fransız Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Çeşitli illerden 12 okulun katılımıyla yapılan turnuvada öğretmenler finalde  “Öğretmenlerin maaşları, öğrencilerin başarısına göre belirlenmelidir” konusunu tartıştu.

Girdiği maçların hepsini münazara kuralları açısından kazanan İzmir Özel Çakabey Lisesi turnuvanın şampiyonu oldu.

Münazara, Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği Eş Başkanları Cem Gülan ve Yusuf Tavukçuoğlu, Başkan Yardımcısı Nurullah Dal, Genel Sekreter Hayik Nişan, Muhasip Üye Özlem Karsan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mina Akçen’in katılımıyla gerçekleşti.

1.       TÜRKİYE ÖĞRETMENLER MÜNAZARA TURNUVASI SONUÇLARI

2013 ŞAMPİYONU                        : İzmir Özel Çakabey Lisesi

2013 FİNALİSTİ                            : Özel Antalya Lisesi                                        

2013 EN İYİ KONUŞMACI               : Özel Çakabey Lisesi Fatih Bilman

2013 EN İYİ 2.KONUŞMACI            : Özel Çağ Lisesi Hasan S

2013 EN İYİ 3.KONUŞMACI            : Özel Çakabey Lisesi Betül Güven

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.