banner

Türkiye Özel Okullar Birliği Paneli hafta sonu gerçekleşti




Türkiye Özel Okullar Birliği (TÜRKOZOKBİR) Edirne’de eğitim paneli düzenledi. Eğitimtercihi yazarlarından Uzman Eğitimci Hayati Oktay’ın da katıldığı panelde öğretmenlerin sahip olması gereken 21. yy becerileri öne çıkan konular arasında yer aldı

Türkiye Özel Okullar Birliği, Edirne’ Valiliği ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Edirne’de “Öğretmen İzlenimleri ve Bu çağın Öğretmenleri “ Konulu panel düzenledi. Edirne’de görev yapan yönetici ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği Panele Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özkan, Türkiye Özel Okullar Birliği Onursal başkanı Rüstem Eyüboğlu, Eş başkanlar Cem Gülan, Yusuf Tavukçuoğlu, Başkan Yardımcısı Nurullah Dal ve Genel sekreter Hayik Nişan katıldı.

Açılış konuşmalarını Türkiye Özel okullar birliği eş başkanı Yusuf Tavukçuoğlu yaparak derneğin kuruluş amacını ve bugün geldiği noktayı eğitimcilerle paylaştı. Edirne Valisi Hasan Duruer yaptığı konuşmada; Eğitim uzmanlarını Edirne Eğitimcileriyle buluşturulmasında katkılarından dolayı Türkiye Özel Okullar Birliği yöneticilerine teşekkür etti.

Panel iki oturumda gerçekleştirildi. Oturum başkanlığını Türkiye Özel Okular  Birliği Eş başkanı  Cem Gülan’ın yaptığı panelin ilk konuşmacıları, ÖRAV Genel Müdürü Kayhan Karlı, İstanbul M.E.M İnovasyon direktörü Gökhan Yücel, ERG Koordinatörü Batuhan Aydagül, Eğitimci Mürşide Demirkol “Bu çağın Öğretmenleri” başlığında görüşlerini aktardılar. Öne çıkan başlık ise bu çağın öğretmeninin yeni djital çağın gereksinimlerine sahip olması gerektiğiydi.

Panelin 2. Oturumunda ise , “Öğretmen izlenimleri” başlığında Eğitim uzmanı Hayati Oktay, Kariyer danışmanı Oktay Aydın, Doç.Dr. Ebru Aktan, Habertürk “Eğitim ve yaşam Program’ı “yapımcıları Müge Arda ve Ece Karaboncuk görüşlerini eğitimcilerle paylaştılar. Panelde vurgu yapılan en önemli konu Öğretmenlerin sahip olması gereken 21. yy becerileri oldu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.