banner

Cumhurbaşkanı: Çocuklarımızı Kur'an eğitimine teşvik etmeliyiz




Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizde Kur'an eğitimi, öğretimi kimi dönemlerde getirilen tüm yasaklara, gizli-açık tüm engellemelere rağmen milletimizin sahip çıkmasıyla kesintisiz sürdürülmüştür." dedi.

 

tayyip_erdogan_kuranCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Camii'nde düzenlenen Türkiye IV. Uluslararası Hafızlık ve Kuran’ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Ödül Töreni'ne katıldı.
Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizde Kur'an eğitimi, öğretimi kimi dönemlerde getirilen tüm yasaklara, gizli-açık tüm engellemelere rağmen milletimizin sahip çıkmasıyla kesintisiz sürdürülmüştür. Milletimiz, kendi kurduğu veya sahip çıktığı müesseseleri aracılığıyla Kur'an-ı Kerim eğitim ve öğretimini sürdürmüştür. Özellikle imam hatip okulları bu konuda çok önemli ve hayırlı hizmetlere imza atmıştır." dedi.
Erdoğan, "İnşallah tüm okullara getirdiğimiz seçmeli derslerle arzu eden tüm ailelerin evlatlarına Kur'anı öğrenme imkanı getirdik. Çocuklarımızı Kur'an eğitimi konusunda teşvik ederek, bu imkanları en güzel şekilde değerlendirmeliyiz." diye konuştu.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.