banner

Arınç’tan 23 Nisan açıklaması




Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, 23 Nisan törenlerinin nasıl kutlanacağı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, törenlerdeki fazlalıkları, sıkıcı ayrıntıları ortadan kaldırdıklarını ve geçmiş yıllardaki uygulamanın bu yılki 23 Nisan'da da devam edeceğini belirtti.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, 23 Nisan törenlerinin bu yıl nasıl kutlanacağı sorusunu yanıtladı.

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında konuşan Arınç, 23 Nisan'da devlet büyüklerinin koltuklarına çocukların oturması etkinliğinin kaldırılacağı yönündeki haberlerin hatırlatılmasına karşılık da bu uygulamanın yasa ve yönetmelikte yeri olmamasına rağmen teamül haline geldiğini söyledi.

Kutlamalarla ilgili bazı yönetmelik değişiklikleri yapıldığını hatırlatan Arınç, “Törenlerdeki fazlalıkları, sıkıcı ayrıntıları ortadan kaldırdık. Ama sizin sorunuza cevabım şudur ki geçtiğimiz yıllardaki uygulama bu yıl 23 Nisan'da da devam edecektir, devam etmesinin uygun olduğu düşünülmüştür” dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.