banner

Hayırsever iş adamı okulu baştan aşağı yeniledi




Genç iş adamı Köksal Ünal’ın öncülük ettiği “Okuluma Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında Sincan Türkoğlu İlkokulu baştan ayağı yenilendi.

sincan okulGenç iş adamı Köksal Ünal öncülüğünde başlatılan “Okuluma Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında Sincan Türkoğlu İlkokulu baştan ayağı yenilendi.

Aynı zamanda Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı olan Köksal Ünal, proje kapsamında okulun fiziki şartlarının iyileştirilmesine yönelik giderlerin önemli bölümünü doğrudan kendisi karşıladı. Proje kapsamında sınıflar boyandı, öğrenci sıraları yenilendi, öğretmen masası ve sınıf dolapları değiştirildi.

Üç aylık bir sürecin ardından projenin tamamlanması dolayısıyla düzenlenen törende Sincan Milli Eğitim Müdürü Adem Solmaz, hayırsever işadamı Köksal Ünal’a eğitime verdiği katkıdan dolayı bir plaket takdim etti. Solmaz, törende yaptığı konuşmada, “Bugün burada toplanmamız girişimci iş adamlarımızın, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve vatandaşlarımızın eğitime verdiği önemi gözler önüne sermektedir. Biz de İlçe Milli Eğitim olarak aynı önemi gösterdiğimiz için bugün burada bulunuyoruz” dedi. Ülkenin yarını olan gençlerin kendilerine sağlanan imkânlar ve yeni teknolojiler sayesinde Türkiye’yi daha ileriye götüreceğini ifade eden Solmaz, “Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu çalışmaya katkı sunan çok değerli iş adamlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Hayırsever işadamı Köksal Ünal, “Türkiye’nin aydınlığı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Umarım okul müdürümüz, değerli öğretmenlerimiz ve girişimci arkadaşlarımızla hayata geçirdiğimiz bu proje örnek teşkil eder ve çocuklarımızın geleceği için yapılan çalışmaları hızlandırır” diye konuştu.

Projeye katkı sunan diğer işadamları Hasan Kartal, Yasin Demirel, Halit Kutlu, Nurettin Doğanay, ve Levent Yılmaz’ın da plaket aldığı törende konuşan Türkoğlu İlkokulu Müdürü Zafer Gül de herkes “eğitim şart” derken, iş eğitim kurumlarının şartlarını iyileştirmeye geldiğinde ortada kimseyi göremediklerini ifade etti. Gül, “Biz, Sayın Köksal Ünal’ın öncülüğünde kıymetli işadamlarımızın katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz Okuluma Sahip Çıkıyorum projesi sayesinde bu düşünceleri hayata geçirdik. Kısa sürede hedeflediğimiz çizginin çok üstüne çıktık. Okulumuzun fiziki ortamını iyileştirmemizi sağlayan Köksal Ünal’a, projemize destek veren Sayın Adem Solmaz başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve değerli işadamlarımıza çok teşekkür ederim” dedi. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.