banner

GKV Okulları Orkestrası Türkiye Birincisi




Türkiye genelinden 420 lisenin elemelerde yarıştığı Vodafone Freezone Türkiye Liseler Arası 18. Müzik Yarışması’nda Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Okul Orkestrası, Bostancı Kültür Merkezi’nde yapılan finalde Türkiye birincisi oldu.

gkv_vodafoneGaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’nın eğitim anlayışı sadece akademik alanla sınırlı değil. Aynı zamanda öğrencilerinin sanatsal, kültürel, sportif, müzikal yönlerini de geliştiren GKV Özel Okulları, bu alanlarda da erişilmez başarılar elde etmelerini sağlıyor.

İşte bunun en güzel örneği geçtiğimiz günlerde yaşandı ve Türkiye genelinden 420 lisenin elemelerde yarıştığı Vodafone Freezone Türkiye Liseler Arası 18. Müzik Yarışması’nda Gaziantep Kolej Vakfı Okul Orkestrası, Bostancı Kültür Merkezi’nde yapılan finalde Türkiye birincisi oldu. Türkiye birinciliğini kazanan GKV Özel Liseleri ödül yağmuruna tutulurken yarışma jürisi tarafından en iyi kız solist alanında da solist Ceyda Zorer Türkiye üçüncüsü seçildi.

KIZ SOLİST DALINDA DA ÜÇÜNCÜLÜK GELDİ

GKV Özel Okulları Müdür Yardımcısı Nadir Gürsel’in direktörlüğünü üstlendiği GKV Özel Liseleri Müzik Grubu’nda elektro gitarlarda Selim Barlık ve Zeki Güleç, basgitarda Görkem Öztosun, Davulda Deniz İlkeröz, klavyede Burcu Bağlama ve soloda Ceyda Zorer görev aldı.

Yarışmada İcra dalında birinci olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi, 10 bin lira para ödülünün yanında Vodafone'un desteğiyle okuluna tam teçhizatlı bir müzik stüdyosu kazandırdı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi öğrencileri, ödüllerini Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt'ün elinden aldı. Ayrıca Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi öğrencisi Ceyda Zorer, Kız Solist dalında üçüncü olarak Gaziantep'e ikinci gururu yaşattı.

GKV’DEN ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİLERE AVRUPA TATİLİ MÜJDESİ

Bu bağlamda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’nda yapılan ödül töreni yapıldı. GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Her zaman eğitimde değişimin öncüsü olan okullarımızda, anaokulundan lise son sınıfa kadar olan süreçte, öğrencilerimizin yaşama en iyi şekilde hazırlanması, çocukluk ve gençliklerinin iyi şekilde geçmesi; kendine güvenen, soran, sorgulayan, sorumluluk bilinci gelişmiş bireyler olmaları için bütün imkânlar seferber edilmektedir. Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sanatsal, kültürel ve sosyal etkinliklerde de başarılı olmaları için bütün eğitim kadromuz canla başla çalışmaktadırlar.”

Konuşmasının sonunda öğrencilere teşekkür eden Müfit Taşlıyar, ödül alan öğrencilere Avrupa’da bir haftalık tatil müjdesi de verdi.

GKV Özel Okulları Mütevelli Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy da, Türkiye birinciliği elde eden grup üyelerini telefonla arayarak tebrik etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.