banner

Gökkuşağı Kolejleri’nde e-öğrenme dönemi




Gökkuşağı Kolejleri’nin “Eğitimde Dünyaya Açılan Pencere” hedefi doğrultusunda “IPad ile e-öğrenme” düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı.

Açılışa eğitimden sorumlu İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Özbay, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Metin Alıcı, Gökkuşağı Kolejleri Kurucusu Abdülkadir Gayretli ile çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

Teknolojinin eğitim ve öğretimde kullanılmasının önemine dikkat çeken konuşmacılar yapılan yeniliklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Açılışa Uluslararası Bilgisayar Olimpiyatı’nda Dünya Üçüncüsü olan Gökkuşağı Koleji öğrencileri de katıldı. Bilgisayar öğretmenleri Yusuf Sezikli ve öğrenciler plaketlerini Vali Yarımcısı Harun Kaya’dan aldılar.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.