banner

Samsung Smart School




samsungBu mobil eğitim çözümü, öğrencilerinizin ve öğretmenlerinizin mobil aygıtları üzerinden pek çok eğitimle ilgili bilgilerden yararlanmalarını sağlar. Bunlar arasında güncel okul bilgileri oluşturabilir, önemli öğrenme kaynaklarına erişebilir ve tümü öğrencilerinizin derse katılımını ve performansını arttırmayı amaçlayan gerçek zamanlı katılım ve yoklama izleyicileri bulunur. Kurumlar ve öğrenciler arasındaki iletişim bağlantıları kurarak daha interaktif bir öğrenme ortamı oluşturulmasına yardımcı olur. Öğrenciler ve öğretmenler arasındaki ilişkileri geliştiren ve esnekliği arttıran bu çözümler, pek çok kurum üzerinde olumlu bir etki bırakabilir.

Samsung Akıllı Okul çözümünün izleme ve kontrol özelliği, öğretmenlerinizin öğrencilerinin ekranlarındaki çok çeşitli eğitim içeriklerini takip etmelerine olanak sağlar. Bu, her çocuğun aynı bilgiye referansta bulunmasını ve başka yerlerde uygunsuz materyalle dikkatinin dağılmamasını sağlar. Öğrencilerinin aygıtlarındaki içerik akışını sezgisel teknolojiyle izleyen öğretim kadronuz; gelişmiş ve interaktif bir ortamda konsantrasyonu arttırabilir, disiplini koruyabilir ve daha esnek şekilde ders verebilir.
Samsung Akıllı Okul çözümünün ekran paylaşım özelliği, benzersiz şekilde interaktif bir öğrenme ortamı yaratarak okulunuzun 21. yüzyıl sınıfına ait teknolojik gelişmeleri karşılamasına yardımcı olabilir. Çok çeşitli öğrenme destek materyali, öğretmenlerinizin tablet veya PC'lerinde ve öğrencilerin aygıtlarında gerçek zamanlı olarak paylaşılarak okul personelinizin içerik kontrolünü arttırır ve öğrencilerinizin derse katılım oranını yükseltir. Bu çözüm, tüm öğrencilerinizin her noktada sınıfta tartışılan ilgili konuları anlamış olmasını sağlayarak daha verimli ve hiç olmadığı kadar yaratıcı şekilde öğrenmelerine olanak tanır.
Öğrencilerin Derse Katılmasını Sağlamak İçin Dinamik Etkileşim
Samsung Akıllı Okul çözümü, öğretmenlerin tabletlerindeki ekran içeriklerinin e-tahtaya ve öğrencilerin kişisel aygıtlarıyla anlık olarak paylaşılmasına olanak tanır. Bu çözüm, okul personelinin sınıf üzerinde daha fazla kontrol kurmasını sağlayarak öğrencinin derse katılımını arttırır ve ders içerik ve materyallerinin öğrencilere daha etkili şekilde aktarılmasını sağlar. Bu çözüm, dinamik Soru ve Cevap oturumları sunarak interaktif öğrenme ortamının geliştirilmesini kolaylaştırarak öğretmenlerin sınıf katılım ve yoklamasını izlemesine yardımcı olur ve daha bağımsız ve daha esnek çalışmalarına olanak tanır.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.