banner

Down Sendromlu Çocuklar Projesi / İhlas Koleji




İhlas Koleji öğrencileri ülkemizdeki down sendromlu çocukların yaşamış oldukları zorluklara dikkat çekmek amacıyla önemli bir projeye imza attılar.

Projelerinde Mecidiyeköy’de Down Sendromlu gençlerin çalıştığı kafeyi ziyaret eden öğrenciler orada gençlerle sohbet ederek değerli paylaşımlarda bulundular. Ayrıca bu aradan edindikleri izlenimleri Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile paylaşan öğrenciler, Beylikdüzü’nde de down sendromlu gençlerin çalışabileceği bir kafe kurulmasını önerdiler. Yine bu proje kapsamında down sendromlular adına düzenlenen yürüyüşe de katılarak down sendromlulara destek verdiler.

Hazırlanan bu proje ile İhlas Koleji İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ensar Vakfı tarafından düzenlenen Değerler Olimpiyatı’nda Şampiyon oldu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.