banner

Kültür Kolejinden 100.Yıl Tuluyhan Uğurlu Konseri




Türkiye’nin köklü eğitim kurumları arasında yer alan Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100.yılını Tuluyhan Uğurlu konseri ile kutladı.

tuluyhan_kultur_2020Koronavirüs salgınına karşın Kültür Koleji öğrencileri TBMM'nin açılışının 100'üncü yılında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı online ortamda büyük bir coşkuyla kutladı. Sabah erken saatlerde başlayan programlar gün boyu devam etti. 23 Nisan sabahı anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, öğretmenleri ve veliler, online tören için bilgisayar karşısında bir araya geldi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Okullar Koordinatörü Biriz Kutoğlu’nun açış konuşması ardından yayına katılan öğrenciler farklı performanslar sergiledi.

Akşam saatlerinde, canlı yayına önce müzisyen Can Gox bağlanarak, 23 Nisan mesajını iletti ve mini konser verdi. Ardından, besteci ve piyanist Tuluyhan Uğurlu Kültür Koleji 100.Yıl Konseri başladı. Büyük beğeni toplayan konser öncesi ünlü besteci öğrencilere 23 Nisan’a özel mesajlarını iletti ve bayramlarını kutladı.

Konseri Kültür Koleji youtube hesabından izleyebilirsiniz.

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.