banner

ERA KOLEJLERİ Pendik Kampüsü




eraGünümüzde eğitim yapıları tasarlanırken göz önüne alınması gereken temel noktalardan belki de en önemlisi gündelik hayatının büyük bölümünü okul binasında geçiren öğrenciler, öğretmenler ve çalışanların fiziksel yaşam alanlarında ihtiyaçları olan rahatlık, esneklik ve konfor koşullarının sağlanmasıdır. Okul binalarının yeterli gün ışığı alması, bahçe düzenlemesinin okul içi etkinliklere uygun tasarımı, renk seçimi, farklı etkinliklere kolay uyum sağlayan sosyal alanların varlığı, teneffüs alanları, sanat atölyeleri ERA Kolejleri’nde öğrencilerin bireysel ve grup aktiviteleri göz önüne alınarak tasarlanmıştır.  

eraERA Sosyal Paylaşım Alanları bir yandan dekoratif cazibesiyle sosyalleşmeyi motive ederken, bir yandan da özel mimarisiyle sosyal düzen anlayışını gündelik yaşam rutinine yerleştirerek dinamik tasarımı, smart mobilyaları, multimedya olanakları ile öğrencilerimize geleceği sunmaktadır. Mimari tasarımdaki şeffaf yaklaşımlar, kampüslerimizin tüm idari ve sosyal faaliyetlerinde yürütülen Eğitimde Şeffaflık Anlayışımızı yansıttığı gibi, aynı zamanda tüm aktivitelerin açık bir sahne bulmasına olanak sağlamakta ve performans motivasyonu ile sosyal alanlara canlılık katmaktadır.

eraERA Kolejleri’ndeki tüm sanat atölyeleri, gerçek hayatta sanat ile uğraşan profesyonellerin ihtiyaçlarından modellenerek tasarlanmıştır. Atölyelerimizde ilgili branş eğitiminin yanı sıra, öğrencilerimizin bireysel ve grup performans çalışmaları yapabilmeleri planlanmıştır. Spor ve eğlence, ERA Kolejleri 4x5 İnovatif Eğitim Sistemi’nin “Fiziksel Gelişim” başlığı altında özelleştirilmiş doğal bir parçasıdır. ERA Kolejleri sportif başarıyı, beden eğitimi derslerinin bir parçası olarak değil, tüm derslerin tamamlayıcı bir unsuru olarak ele alır. ERA Kolejleri’nde spor, hem eğlence hem de gelişim demektir. Spor alanlarının dekoratif bir öğesi olan grafitilerle, öğrencilerimize neşeli bir atmosferde profesyonel spor ve eğlence ile gelişim imkanları sunulmaktadır. Cam bölmelerle ayrılmış sportif alanlarımız, seyirciler önünde performans sergilenmesine olanak vermektedir.

eraERA Kolejleri’nde teneffüs, öğrencilerimizin sosyalleşerek toplum içerisinde yer kazanma sürecinin başlangıcı olarak kabul edilir. Bu anlayışla tasarlanan ERA Kafeleri; aktivite, kutlama ve grup sohbetlerine uygun bir anlayışla planlanmış ve dekore edilmiştir. ERA Kolejleri’nde öğrenci alanları kadar, eğitmenlerimize ayrılan tüm toplantı ve dinlenme odaları, dünya çağdaş eğitim standartları çerçevesinde planlanmış olup, her bir öğretmenimize ev konforu sağlamaktadır. Tüm idari oda ve tesisler, ERA Kolejleri kurumsal standartlarının en yüksek prestij ile temsil edilmesine olanak sağlamaktadır.  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.