banner

Natura okulların tercihi olmaya devam ediyor




“Okulda Moda” sloganıyla okul kıyafetlerinde; kaliteyi, dayanıklılığı, çeşitliliği, rahatlığı ve özgün tarzı hedefleyen çalışmalar yapan Natura, çizimden tasarıma, pamuktan kumaşa, üretimin bittiği ana kadar ki süreçte son derece itinalı çalışmalar yapıyor. Birçok okulun ihtiyaç ve isteklerine göre okul kıyafeti hazırlayan Natura, ürün koleksiyonuna Bursa Çocuk Üniversitesi için yaptığı tasarımlarını da ekledi. 

Okul kıyafeti, öğrencilerin hayatlarında önemli yere sahip olan, bu zaman diliminde kendilerini mutlu hissedebilecekleri, özgür kişiliklerini yansıtabilecekleri, motivasyonlarını güçlendirici, yaşamlarını kolaylaştırıcı özgürlük alanıdır. Bu aynı zamanda ait olma duygusunu aşılayan, kurumsal bir kimliğin içerisinde özgün bir birey olabilme ayrıcalığını yaşatan, okul yaşamının en temel unsurlarındandır. Natura, öğrencilerin bu özgürlük alanlarında; içerisinde kendilerini rahat ve sağlıklı hissedebildikleri, güncel trendlere uyumlu, şık kıyafetler tasarlayarak, onları sıkıcılıktan, tekdüzelikten ve üniforma algısından uzaklaştırıp özgün bir tarz oluşturuyor.

Okul kıyafetlerinde; kaliteyi, dayanıklılığı, çeşitliliği, rahatlığı ve özgün tarzı hedefleyen çalışmalar yapan Natura, çizimden tasarıma, pamuktan kumaşa, üretimin bittiği ana kadar ki süreçte son derece itinalı çalışmalar yapıyor. Bunların yanı sıra modayı takip eden öğrencilerin farklı kıyafetler giyme taleplerini göz önünde bulundurarak ürün çeşitliliğini; okul öncesinden ilkokula, ortaokuldan liseye kadar tüm öğrenci gruplarını zenginleştiriyor. Natura, bu çeşitliliğe Bursa Çocuk Üniversitesi’ni de ekledi.

NATURA İLE BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN ZEVK ALIYORUZ

Öğrencilerin okul kıyafeti konusunda hassas davrandıklarını, okul yönetimi olarak bu konuya önem verdiklerini dile getiren Bursa Çocuk Üniversitesi Genel Koordinatörü Binnur Hayal, “Her zaman klasik olanın dışında, fikir ve önerilere açığız. Bu okulun fiziki şartlarından tutun, eğitim sistemine, kullanılan materyale ve tabii son olarak okul kıyafetlerine kadar uzanan bir prensiptir. Alışılmışın dışında olmayı seviyoruz” dedi. Binnur Hayal, Natura ile okul kıyafetleri konusunda çalışmaktan zevk aldıklarını söyleyerek konuşmasına devam ediyor: “Çünkü Natura’ya tam olarak ne istediğimizi anlatabildik. Aradığımız formalar, rahat, şık ve spor kıyafetlerdi. Tam da bu noktada Natura ile örtüştüğümüzü hissettik.” Binnur Hayal, ayrıca velilerden de harika dönüşler aldığını da sözlerine ekledi.

Her şeyden önce Natura bilinen, yaptığı işlerle beğenilen ve okul kıyafetleri konusunda tecrübeli bir firma olmasının kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Binnur Hayal, “Aslında kriterlerimiz çok açık ve netti. Daha da önemlisi, Natura ürünlerinin organik olması, %100 pamuklu kumaşlarla kaliteli ürünler üretiyor olması ve baskı kalitesi bizi, Natura ile buluşturdu” dedi.

BURSA ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ İKİNCİ ŞUBESİNİ AÇACAK

2013-2014 eğitim öğretim yılında eğitim hayatına merhaba diyen Bursa Çocuk Üniversitesi’nin temel amacı, öğrencileri “toplumsal değerlerle yoğrulmuş, özgüven sahibi, azimli ve kararlı birer dünya vatandaşı” olarak yetiştirmek. 3 yaşından itibaren çift dilli bir eğitim sistemini uygulayan Bursa Çocuk Üniversitesi, matematik ve ‘Akıl Oyunları Sınıfı’ ile kaliteli eğitim olanağı sunuyor. Jimnastik, yüzme ve diğer sportif etkinliklerin yapıldığı spor salonu mevcut olan okulda, ışık ve dans odaları çocukların rahatlaması için oluşturuldu. Çocukların rahatlıkla koşup oynayabileceği geniş bir bahçeye sahip olan Bursa Çocuk Üniversitesi, Almanya’dan üç ayrı firmadan gelen ve hiçbir şekilde insan sağlığına zarar veren boya içermeyen, çivi ve menteşe bulunmayan çocuk sağlığına uygun araç gereçlerle donatıldı. 16 dersliğin olduğu, interaktif dijital tahtalarla farklı aktivasyon alanları ile öğrenciler en iyi şekilde eğitim öğretim hayatlarına devam ediyor. Aynı zamanda annelere yönelik eğitimler de düzenleniyor. Bursa Çocuk Üniversitesi, artan taleplere karşılık yeni öğretim yılında 2. şubesini Bursa Balat’ta hizmete açacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.