banner

Tıpta Yan Dal Uzmanlık Sınavı (YDUS) sonuçları açıklandı




14 Aralık 2014 tarihinde yapılan Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) sonuçları açıklandı

ÖSYM, 14 Aralık 2014 tarihinde yapılan Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) sonuçlarının açıklandığını duyurdu. ÖSYM’den yapılan duyuruya göre, adayların YDUS sonuçlarını 8 Ocak 2015 tarihinde saat 14:00’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilecekleri belirtildi. ÖSYM, Sınav Sonuç Belgesi basılmayacağını ve adayların adreslerine gönderilmeyeceğini bildirdi.

Sınav sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere ve sınav sorularının %10’undan oluşturulan Temel Soru Kitapçığı’na aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.