banner

KPSS'ye başvurular başladı




Ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde yapılacak 2012 KPSS için başvurular başladı. Kamuya ilk defa atanacaklar için tercihler alınıyor.

KPSS-2012/1 Tercih Kılavuzu için tıklayın

2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Başvuru Bilgileri için tıklayın

2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) için başvurular, 11 Temmuz'da sona erecek. Sınav, 23 Eylül Pazar günü, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılacak. Sınava, ortaöğretim ve ön lisans mezunları ile mezun olabilecek durumda olan adaylar girebilecek.

Kamu için tercihler başladı

Ortaöğretim, ön lisans veya lisans mezunlarından 2010-KPSS'ye girenlerden, kamu kurum ve kuruluşlarına ilk defa atanacaklar için tercih başvurusu başladı. Başvurular, 27 Haziran'a kadar yapılabilecek.

ÖSYM,  bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alacak. Bu amaçla hazırlanan kılavuza,  ÖSYM'nin ''http://www.osym.gov.tr'' internet adresinden ulaşılabilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.