banner

Bahattin Durmuş




Kavram Eğitim Kurumları Kurucusu Bahatin DURMUŞ 1 Mayıs 1953 tarihinde doğdu. İstanbul İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden mezun oldu. 1974-1975 eğitim ve öğretim yılında, İstanbul-Eminönü-Laleli'de Kavram Dershaneleri’nin temellerini attı. 1974'ten bu güne, deneyim ve birikimiyle gençlerin davranışlarının olgunlaşmasına katkıda bulunan Kavram Dershaneleri, hedeflenen ulusal eğitim basarisini aşabilmek amacıyla seçkin öğretmenlerin ve rehberlik servislerinin, eğitimsel ve kültürel yayınların yoğun desteği sonucunda "KİTLESEL BAŞARIDA BİR NUMARA" olma başarısına ulaşmıştır. Gençlerin "bilimde çağdaş ve düşüncede özgür" yetişmelerini ilke edinen Kavram Dershaneleri, 1994 yılında başlanan, geleceğin bilim adamlarını teşvik amacıyla Lise öğrencilerine yönelik düzenlenen bilgi yarışmasını 20 yıldır " KAVRAM OLİMPİYATLARI" adıyla başarıyla sürdürmektedir.
T.C. İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Kavram Eğitim Vakfı tarafından gençlerimize meslek edindirmek, yükseköğretim imkanı sağlamak ve ülkemizin ihtiyaç, duyduğu alanlarda nitelikli bireyler yetiştirmek amacıyla Sayın Bahattin DURMUŞ başkanlığında 2007 yılında kurulmuştur.
Bahattin Durmuş, 2003 yılında kurulan TÖDER’in kurucu başkanlığını yürütmüştür.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.