banner

Bekdata




Bekdata Teknoloji A.Ş. olarak da bu ödüle aday olduğumuzu düşünüyorum.
1989 yılın da bilişim sektörüne giren Bekdata Teknoloji A.Ş., 1995 yılından beri sadece eğitim kurumlarına teknoloji çözümleri üreten bir eğitim teknoloji firmasıyız. Bu güne kadar yapılan tüm eğitim teknolojileri uygulamalarına yön verdik. 1999 yılın da ülkemize ilk akıllı tahtayı getirdik. Fatih Projesinin yaratıcısı olduk. 42.000 Devlet okulumuzun en az 40.000 ine ulaştık. Çeşitli konularda hizmet ettik. 1.000 özel okul, 182 üniversite, 4.100 adet dershanemizi teknoloji konuların da yönlendirdik.
Bu güne kadar eğitim teknolojileri alanın da yapılan;
 Güvenlik Kartları
 Laboratuar Yönetim Yazılımları
 Akıllı Tahta
 Akıllı sınıf çözümleri
 Öğretmenlere verilen sınırsız ücretsiz eğitimler
 Yardımcı içerikler
çözümleri hep bizimle yönlendi.

Yeni açılan yada kurulu okullarımıza ücretsiz danışmanlık yaptık. Hala da bu işi en iyi şekilde yapıyoruz. Fatih Projesini yaratan firmayız.

Okul kurucularımız ve yetkililerine, ülkemizde ve yurt dışın da olan çalışmaların bilgilerini düzenli haber veriyoruz. Yenilikleri duyuruyoruz.
Tüm çalışanlarımız ve 74 bayimizle eğitimin gelişimine ışık tutuyoruz.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.