banner

Aytekin Girgin / Samsun Milli Eğitim Müdürü




aytekin_girgin1971 Yılında Aksaray’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Aksaray’da tamamladı. Niğde Eğitim Yüksek Okulunu ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.

Öğretmenliğe 1991 yılında Ağrı ilinde başladı. Ağrı ve Aksaray illerinin çeşitli okullarında öğretmenlik ve yöneticilik görevleri ve Aksaray İl Millî Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Haziran 2008–Ocak 2014 tarihleri arasında Çorum İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttü. 27 Ocak 2014 tarihinde MEB tarafından Samsun İl Millî Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. 04 Ağustos 2014 tarihinde asaleten ataması yapıldı.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.