banner

Bakan Avcı, öğretmenlere şarkı armağan etti




Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 5. Türkçe Öğretimi Semineri'ne katılan öğretmenlere sertifikalarını verdiği sırada onlara Melike Demirağ'ın seslendirdiği "Şimdi İstanbul'da olmak vardı" şarkısını armağan etti.

Avcı, Milli Eğitim Bakanlığının yurt dışında görev yapan öğretmenlere yönelik düzenlediği 5. Türkçe Öğretimi Semineri'nin Anadolu Üniversitesi (AÜ) Yunus Emre Yerleşkesi'ndeki Taşbina'da düzenlenen kapanış töreninde öğretmenlere sertifikalarını verdi.

Bu sırada Avcı, "Sesim güzel olsaydı kendim söylemek isterdim. Sizin de yurt dışında sık sık dinlediğiniz bir şarkıyı size armağan etmek istiyorum" dedi.

Avcı, cep telefonundan açtığı, sanatçı Melike Demirağ tarafından seslendirilen "Şimdi İstanbul'da olmak vardı" şarkısını öğretmenlere dinletti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.