banner

Bekir Okan




Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan 1950’de Gaziantep’te doğdu. Ankara, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü mezunu olan Bekir Okan, 1971’de eğitime ilk yatırımı yaparak Fen Bilimleri Dershanesi’ni kurdu. 1976’da inşaat sektörüne girdi. Yurtiçi ve dışında birçok proje yaptı. 1978’de sanayi ve turizm sektörüne girdi. Gıda ve tekstil yatırımları yaptı. Amerika, İsviçre, Almanya ve Kazakistan’da pazarlama şirketleri kurdu.

1999 yılında Okan Üniversitesi’nin temellerini atan Bekir Okan, 2011 yılında da anaokullarından liseye uzanan Okan Koleji’ni kurarak Okan Eğitim Kurumları’nı yaygınlaştırmıştır.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.