banner

Bilfen Yayıncılık




Bilfen Yayıncılık, ülkemizin eğitim alanını zenginleştirmek, özgün, nitelikli, eğitim yayınlarını daha yaygın bir alana taşımak, gelecek kuşaklara yön göstermek amacıyla kurulmuştur.

Kısa bir sürede kurumsallaşarak ülkemizin en büyük ve etkili yayın kuruluşları içinde yerini alan Bilfen Yayıncılık, eğitimdeki yayıncılık geleneğinin günümüzdeki temsilcisi olmayı da başarmıştır.

Eğitim öğretim alanındaki yayınlarıyla Türkiye genelinde her seviyeden öğrenciye yepyeni bir yol haritasi çizen Bilfen Yayıncılık,kitap sayısını 60’ı ders kitabı olmak üzere 400 ’e çıkarmış, eğitimin her alanında titizlikle hazırlanmış zengin görselli, güçlü içerikli kitapları öğrencilere uygun koşullarda sunmuştur.

Bilfen Yayıncılık, edebiyat, kültür ve sanatın farklı dallarını kapsayacak şekilde hazırlanan kitapları da bünyesinde barındırarak yayın alanını her geçen gün genişletmektedir.

Deneyimli yazarların bilgi ve birikimleriyle oluşturulmuş yayınlarımız, öğrencilerin anlama, yorumlama, öğrenme becerilerini geliştirecek onları hedeflerine yaklaştıracak niteliktedir.

Bilfen Yayıncılığın temel ilkesi, eğitim alanındaki ihtiyaçları karşılamak, eksikleri tamamlayarak yayıncılık alanına katkı sağlamaktır.

Bilfen Yayıncılık, amacı doğrultusunda ön hazırlıklar yaparak ülkemizin dört bir yanındaki öğretmen ve öğrencilerin eğitimle ve öğretimle ilgili ihtiyaçlarını belirler. Elde ettiği veriler ışığında yayın çalışmalarına yön verir.

Okul öncesi eğitimden, LYS’ ye kadar her düzeye yönelik 400 yakın yayın çeşitliliği ve 60 ders kitabı 4+4+ 4 sistemi esas alınarak hazırlanmıştır.

Yayınlarımız, alanlarında uzman eğitmenler, öğretmenler, tasarımcılar, grafikerler ve ressamlardan oluşan donanımlı bir ekibin ürünleridir.

Yayınlarımız, Bilfen Şirketler Grubu bünyesinde bulunan, 2010 yılının en iyi matbaası seçilen Bilnet Matbaacılık tarafından en son teknolojiler kullanılarak basılmaktadır.

Ürünlerimiz, Türkiye genelinde 350 bayi ve 100 kadar aktif çalışan tarafından pazarlanmaktadır.

Varoluş nedenimiz eğitim ve öğretim alanında en iyi örnekleri daha geniş bir çerçeveye yaymak herkes için ayrıcalıklı bir yayınlar hazırlamaktır.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.