banner

GLOBED




globed_logoGLOBED, 2012 yılında kurulan bir dijital eğitim ve danışmanlık şirketi. Aynı zamanda Türkiye’de sadece dijital içeriklere sahip, yabancı dilde eğitim kaynakları sağlayan ilk firma. Yabancı dilde eğitim kaynaklarının yalnızca dijital olanlarını sunuyor olmaları bir nişi doldurmalarına imkan verirken uzmanlıklarının da artmasını sağladı.

Alanlarında etkinliği kanıtlanmış bir iş modeli bulunmadığından, GLOBED sektöründe yeni bir iş modeli oluşturdu. Öğretmen kontrolü olmadan kullanılan dijital kaynakların verimsizliğini gördükleri için öğretmen eğitimlerini odaklarına yerleştirdiler. Bu şekilde öğretmenlerin mesleki gelişimine müdahil oluyor, yalnızca kendi kaynaklarını değil tüm dijital kaynakları rahatlıkla kullanabilmeleri için gereken altyapıyı oluşturuyorlar. Veli ve öğrencilere de eğitimler düzenleyerek kurumların eğitim teknolojilerine adaptasyonunu kolaylaştırıyor ve kurumlara katma değer yaratıyorlar.

Hedefleri geleneksel yöntemlerin yanında, yeni gelişen ve teknoloji tabanlı metotları, öğretmen ve velilere tanıtarak farkındalık yaratmak. Bu doğrultuda 2014 yılı firma için dönüm noktası oldu. İkinci yıllarında, Türkiye çapında 150’den fazla yerleşkede 60.000’in üzerinde öğrenciye ulaştılar. En büyük motivasyon kaynaklarının memnun öğretmen, öğrenci ve velilerden aldıkları pozitif geri dönüşler olduğunu belirten ekip, çözüm yelpazelerini genişleterek büyümeye devam ediyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.