banner

Gözümüz Yollarda Kaldı / Doğa Koleji




doga_koleji1 Ton Mama Binlerce Can’a

Doğa Koleji olarak her yıl olduğu gibi bu yılda doğadaki canlar için sosyal sorumluluk projesine imza atıyoruz. Bu yılki amacımız sokaktaki kimsesiz, terk edilmiş canlara bir kap mama bir sıcak yuva, bir tatlı ziyaret gerçekleştirmek. 

Projenin Süreci:
• Doğa Koleji olarak bu proje 2014 yılı itibariyle başlatmış bulunuyoruz. Şuan için kurumsal olarak 1 TON MAMA desteğini HAÇİKO (Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma) Derneği’ne sunduk. Mamalar Türkiye’de en çok ihtiyacı olan 5 farklı bölgedeki hayvan bakım evlerine dağıtıldı. ( Kars, Ardahan, Eskişehir, İstanbul, Sakarya)
• Kış ayları boyunca Doğa Koleji olarak öğrencilerimizle barınak ziyaretleri gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz, soğuk havalarda sokakta ki canlar için mama, polar, su desteğinde bulundu. Takipçilerimizin milyonları aştığı sosyal medya hesaplarımızdan sokaktaki canlar için kamuoyunda farkındalık yarattık.
• Önümüzdeki dönemde ünlü isimlerin kamera karşısına geçeceği sokaktaki canları koruma, kollama, sahiplenme ve iyi davranmaya teşvik edecek, Doğa Koleji’nin sponsor olacağı kamu spotu çekilecek.
• Mayıs ayı içerisinde Doğa Koleji Öğrencileri hayvan bakım evleri yenileyecek. Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan barınaklarda ki yaşam alanları elden geçirilecek. Boya ve tamir işleri yapılacak.
• Bütün bir yıl boyunca hayvan bakım evlerine mama, temel ihtiyaç, ilaç yardımları yapılmaya devam edecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.