banner

Bahçeşehir Kolejleri ’ne yeni Genel Müdür!




Bahçeşehir Kolejleri'nin Genel Müdürlüğüne daha önce kurumda 7 aydır finanstan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan iş dünyasının başarılı profesyonellerinden Devrim Karaaslanlı atandı.

bahcesehir_atamaCarlyle Grubu ile yatırım ortaklığı yaparak kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına yaymayı ve üç kıtada okullar açarak bir dünya markası olmayı hedefleyen Bahçeşehir Kolejleri'nin Genel Müdürlüğüne daha önce kurumda 7 aydır finanstan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan iş dünyasının başarılı profesyonellerinden Devrim Karaaslanlı atandı.Yeni yapılanmada Genel Müdür Devrim Karaaslanlı, eğitim öğrenim, yatırım ve operasyonlar,iş ve proje geliştirme, finans ve pazarlama olmak üzere 5 ayrı Genel Müdür Yardımcısına  liderlik edecek, 85 okulun yönetiminden sorumlu olacak. 

Michigan State Universitesi’nden Ekonomi ve İstatistik alanlarında Yüksek Lisans dereceleri alarak profesyonel iş hayatına Amerikan Merkez Bankası’nda başlayan Devrim Karaaslanlı, 2001-2005 yılları arasında bu bankanın Kansas City ve Boston birimlerinde Ekonomist olarak görev yaptı. Türkiye’ye döndükten sonra, Vodafone Türkiye Finans bölümünde yöneticilik görevlerinde bulundu. Bahçeşehir Kolejleri’ne katılmadan önce, Provus Bilişim A.Ş’de Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.