Akademik personel alan üniversiteler
- Ayrıntılar
- Kategori: Üniversiteler
- Perşembe, 02 Ocak 2014 14:48 tarihinde oluşturuldu
Hangi üniversite ne zaman akademik personel alıyor? İşte Düzce ve Sakarya Üniversitesi akademik personel alım tarihleri ve başvuru detayları
DÜ bünyesinde 7 profesör ve 16 yardımcı doçent olmak üzere 23 öğretim üyesi istihdam edilecek
Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde 7 profesör ve 16 yardımcı doçent olmak üzere 23 öğretim üyesi istihdam edilecek.
DÜ'den yapılan açıklamaya göre, Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Tarla Bitkileri, Orman Fakültesi Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi, Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği ve Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik bölümlerine birer yardımcı doçent, Tıp Fakültesi Dahili ve Cerrahi Tıp Bilimleri bölümlerine 4 profesör, 4 yardımcı doçent, İşletme Fakültesi Uluslararası İlişkiler, Sosyal Güvenlik ve Sigortacılık, Yönetim Bilişim Sistemleri ve İşletme bölümlerine 1 profesör, 4 yardımcı doçent, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü'ne 3 yardımcı doçent, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya ve Tarih bölümlerine 2 profesör olmak üzere 23 öğretim üyesi alınacak.
Adayların gerekli belgelerle 14 Ocak Salı günü mesai bitimine kadar şahsen veya posta yoluyla müracaat etmesi gerekiyor.
Sakarya Üniversitesi
Sakarya Üniversitesi’ne (SAÜ) çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 12 profesör, 4 doçent ve 16 yardımcı doçent alınacak
SAÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Mühendislik Fakültesinde 2 profesör, 1 doçent ve 4 yardımcı doçent, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 2 profesör, 1 doçent, Teknoloji Fakültesinde 1 doçent, Eğitim Fakültesinde 1 profesör, 1 doçent, Fen-Edebiyat Fakültesinde 1 profesör ve 1 yardımcı doçent istihdam edilecek.
Tıp Fakültesine 4 profesör, Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesine 1 yardımcı doçent, İşletme Fakültesine 3 yardımcı doçent, İlahiyat Fakültesine 1 profesör, 1 yardımcı doçent, İletişim Fakültesine 2 yardımcı doçent, Hukuk Fakültesine 1 yardımcı doçent, Devlet Konservatuarına 1 profesör, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna 2 yardımcı doçent, Kaynarca Meslek Yüksekokuluna 1 yardımcı doçent alınacak.
Adayların gerekli belgelerle 13 Ocak'a kadar rektörlüğe müracaat etmesi grekiyor.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İLGİLİ HABERLER
-
Tehdit altındaki akademisyenleri desteklemek için yeni AB fonlu program
-
Meslek yüksekokullarında puanlar yükseldi doluluk yüzde 100 oldu
-
YÖK Başkanı: Tıp fakültelerinde 120 bin öğrencimiz okuyor
-
44 Yıllık Tecrübesiyle Uluslararası Final Üniversitesi
-
KOSTÜ, Esnek Eğitim Modeli ile öğrencileri geleceğin dünyasına hazırlıyor
-
Üniversiteliler 'fon' için yarışacak
-
YÖK: Üniversite kampüslerinde çok dilli tabelalar yaygınlaştırılmalı
-
Uluslararası Final Üniversitesi iş garantili programlarıyla öne çıkıyor
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan’dan çağrı: Yeni asırda yeni ve özgün bir Türk Pedagojisi üretmek durumundayız
-
Yükseköğretimde önceliğimiz sistemi ayakta tutmak olmalı