Kavram MYO'da mütevelli heyet değişti




Eğitim dünyasında önemli bir el değiştirme daha gerçekleşti. Kavram MYO’nun mütevelli heyetinde değişikliğe gidildi.

Üniversiteler tercih dönemine hazırlanırken eğitim dünyasının önemli markaları arasında yer alan Kavram Meslek Yüksekokulu’nun el değiştirdiği öğrenildi.

Büyük bir vakıf üniversitesinin Kavram Meslek Yüksekokulu’nun yönetimini devraldığı, Kavram MYO'nun Mütevelli Heyet Başkanlığına Bora Gündüzyeli’nin getirildiği, Kavram MYO Kurucusu Bahattin Durmuş’un ise yönetimde kaldığı bilgisine ulaşıldı.

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.