banner

Minik Kalplerden Karanlığa Işık




Doğa Koleji öğrencileri kendi sesleri ile hayat verecekleri hikayeler ve kitaplar ile görme engelli arkadaşlarının karanlık dünyasına ışık oluyor.
Doğa Koleji Ankara Kampüsleri “Minik Kalplerden Karanlığa Işık” adlı sosyal sorumluluk projesi başlattı. Her yıl farklı sosyal sorumluluk projeleriyle öğrencilerini duyarlı bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen Doğa Koleji, bu sosyal sorumluluk projesiyle görme engelli çocuklara ışık oluyor. Doğa Koleji & Altı Nokta Körler Derneği işbirliği ile yürütülecek bu projede görme engelli çocuklar için dijital kütüphane oluşturulacak. Doğa Koleji öğrencileri görme engelli arkadaşları için ses kayıt stüdyosuna girecekler ve çocuk kitapları okuyacaklar. Bu proje ile Doğa Koleji Ankara Kampüsleri öğrencileri Altınokta Körler Derneği’ nin dijital kütüphanesine destek olarak, görme engelli arkadaşları için karanlığa ışık olacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.