banner

Öğretmenin Sınırı yok




Garanti Bankası, Öğretmen Akademisi Vakfı aracılığıyla öğretmenlere yönelik gerçekleştireceği projelerin ilkine, "Öğretmenin Sınırı Yok" adını verdi. Projenin adı, iki ayrı anlamı kapsayacak şekilde düşünüldü. İlk olarak, eğitim sürecinin, bireyi yaşama hazırlayan bir araç değil, yaşamın ta kendisi olduğuna ve bir ömür boyu sürmesi gerektiğine dikkat çekilmek istendi. İkinci olarak, öğretmenlerimizin bildikleriyle yetinmeyen, üstlendikleri önemli sorumluluğu yerine getirirken hiçbir engel tanımayan, daha da iyisini yapmaya odaklanmış kişiler olduğu ifade edilmek istendi. Çünkü Garanti; çağdaş, demokrat, aydın, üretken, özgüveni ve hoşgörüsü yüksek, yaşam boyu öğrenmeyi ve kendini yenilemeyi ilke edinmiş, kendisiyle ve çevresiyle barışık, eleştirel düşünebilen, düşüncesini uygar bir şekilde ifade edebilen öğretmenler çoğaldığı zaman, öğrenmeyi temel gereksinim olarak gören nesillerin yetiştirilebileceğine inanıyor. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.