banner

SÜRAT Eğitim Araçları




suratAKILLI TAHTALARA YAZILABİLİR YÜZEY UYGULAMA ÇALIŞMASI

AMAÇ : Özelikle bazı bölgelerde elektrik kesintisinin yoğun olarak yaşanması ve buna bağlı olarak internetin kesilmesi ile gelen sıkıntıların yaşanması ve eğitimin aksamasını önlemek.
UYGULAMA : Elektriğin sık sık kesildiği, internetin olmadığı, dolayısıyla da eğitim aksaması üzerine firmamıza görüşen yöneticiler, bu konuda çözüm talebinde bulunurlar.
Konu derhal ilgili Ar-Ge birimimiz tarafından haftalarca detaylıca araştırmalar yapılır. Mevcut akıllı tahta yüzeylere her hangi bir kalemle yazı yazılamadığından, öncelikle hem akıllı tahta fonksiyonunu icra edecek, hem de istenildiğinde aynı akıllı tahta yüzeyde ders işlenip, yazı yazılabilir bir sistem geliştirilmesi hedeflenir.
Bu doğrultu da emaye yüzey kullanılarak yapılan denemelerde hem yazılabilir yüzey olması aynı zamanda akıllı tahta fonksiyonlarının da icra edildiği tespiti yapıldıktan sonra seri üretime geçilerek, dijital eğitimde yaşanması muhtemel temel sorunlardan birine kalıcı çözüm bulunarak eğitim sistemimize katkı sağlamış bulunmaktayız.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.