banner

Pearson İş Pasaportu




pearsonİstihdam edilebilirliğin güçlendirilmesi için Pearson İş Pasaportu, çalışanların ve iş hayatına yeni atılan bireylerin, 21. yüzyıl çalışma ortamlarında ihtiyaç duydukları temel becerileri ve yetkinlikleri onlara kazandırmak üzere tasarlanmış bir programdır. Bu pasaport ile adaylar, iş yaşamında rekabet şanslarını artırırken, çok hızlı bir süreçte istenen etkinlik ve verimlilik seviyesini yakalayabiliyorlar.

Pearson İş Pasaportu kapsamında adaylar, iş İngilizcesi, temel beceriler ve çalışma becerileri alanlarında gerekli donanıma ulaşıyor ve böylece kendi gelişimlerine ve firmalarına değer katıyorlar.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.